Lite surr om ett och annat…

september 16, 2013 | Allmänt

Efter ett långt uppehåll är det dags att få lite snurr på Himla hundliv igen. När det gäller hundlivet så ligger det lite på sparlåga för tillfället, men ändring på det kommer det att bli framöver. Ett liv utan hund finns inte på kartan för mig.
Jag har ju tills vidare min ”lånehund” finaste Elliott, han är min räddande Ängel. Tusen, tusen kramar till Elliotts familj som gör detta möjligt.

Från det ena till det andra så måste jag surra lite bakning. Jag gillar att baka, kan inte låta bli. Det är ju liksom nåt jag gör bara av mig själv. Bröd måste man ju ha och bullar och sockerkaka vad skulle man annars ha till fikat?…

Etiketter:

Kommentarer (2)

 

  1. Anja Wernersson skriver:

    Kram på dig, Inger och välkommen tillbaka.

  2. Eva o Taitai skriver:

    Så kul att du kommit tillbaka igen! Har saknat dina härliga inlägg om allt mellan himmel o jord. =)

Skriv en kommentar